Ashton en Mila hebben al een babynaam

Ashton Kutcher en de zwangere Mila Kunis hebben al een naam voor hun kindje bedacht. Wanneer de actrice precies is uitgerekend, wil ze echter niet kwijt. ’Ergens dit jaar’, vertelde ze geheimzinnig in de Ellen DeGeneres Show. Ook over het geslacht van de kleine liet ze niets los.

Maar voordat de spruit zich aandient, zal de actrice nog behoorlijk wat zuurkool en augurken naar binnen werken. Daar kan ze namelijk geen genoeg van krijgen. ’Ashton verwachtte al een beetje dat ik gekke eetbuien zou krijgen’, aldus Mila. ’Daarom heeft hij onze extra koelkast volgestopt met raar eten, zoals augurken, zuurkool, ansjovis en ijs, juist voor als ik op een bepaald moment in mijn zwangerschap zou denken: dit heb ik echt nodig.’ En dat gebeurt regelmatig. Wanneer presentatrice Ellen de brunette een bakje zuurkool aanbiedt, hapt Mila de inhoudt gretig weg.

De Black Swan-ster zet het kindje straks het liefst op de natuurlijke wijze ter wereld, niet via een keizersnede. Haar verloofde Ashton leert momenteel Russisch zodat hij straks begrijpt wat de van origine Oekraïense Mila tegen het kindje in het Russisch zal zeggen.