×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Artiesten hebben het druk

30.04.2013 -

Op het Museumplein zullen direct onder meer Alain Clark en VanVelzen optreden. ’Het is een historische dag’, vertelt Alain aan de NOS.


Hoewel de zanger het erg druk had met het voorbereiden van zijn optreden, heeft hij niet alles gemist van de troonswisseling. ’Ik heb af en toe wel dingen gezien. Je zou misschien zeggen dat het een beetje ouderwets is: een koning en alle rituelen, maar het houdt iedereen bezig’, aldus Alain.

VanVelzen feliciteerde Willem-Alexander via Twitter. ’Koning Willem-Alexander, van harte gefeliciteerd! You rule!’

Ook Armin van Buuren zal gaan optreden tijdens de Koningsvaart, hoewel hij redelijk gespannen is. ’De druk is behoorlijk groot’, zei de dj tegen de NOS. ’De repetitie ging niet zo soepel als vorige week maandag. Zo zijn er wat kleine technische problemen en de samenwerking met het Concertgebouworkest blijft spannend. Het is een experiment. Ik moet goed kijken naar de dirigent.’