×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Artiesten brengen eerbetoon aan Robert Long

Artiesten brengen eerbetoon aan Robert Long
22.10.2018 -

Diverse artiesten brengen deze week een eerbetoon aan zanger Robert Long, die maandag 75 jaar zou zijn geworden. Onder anderen Karin Bloemen, Gerard Cox, Joke Bruijs, Richard Groenendijk, Jenny Arean, Tommie Christiaan en Maaike Widdershoven zingen zijn repertoire maandag- en dinsdagavond in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.


Het gaat om zo'n 24 bekende, maar ook onbekende liedjes van de zanger, die worden uitgevoerd met het Metropole Orkest. De artiesten willen hem op deze dag eren vanwege zijn "onvergetelijke bijdrage aan het Nederlandse lied".

De hommage is een voorloper van de theatervoorstelling De Dag dat ik Robert Long ontmoette, die van 1 februari tot en met 1 juni in de Nederlandse theaters is te zien.

Robert Long stierf in 2006 op 63-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.