×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Art vindt overstap naar RTL ‘doodeng’

24.05.2018 -

Art Rooijakkers vindt zijn overstap van AVROTROS naar RTL 'doodeng'. Toch heeft de presentator er bewust voor gekozen.


'Ik dacht: ik heb zin in nieuwe energie en ik kan keihard op mijn bek gaan hier', zei Art in RTL Boulevard. 'Niet dat ik daar zin in heb, maar wel om die spanning te voelen en die nieuwe energie te voelen. Dus dat was een overweging. En de cash? Ja, dat is eigenlijk ook wel fijn'.

Welke programma's Art allemaal gaat maken bij RTL is nog niet bekend: 'Er zijn allerlei programma's waar ik mee bezig was bij AVROTROS en RTL heeft allerlei wensen en die zijn we nu in elkaar aan het schuiven en dat heet ontwikkelen. Dus we zijn nu aan het nadenken wat ik allemaal kan doen'.

De presentator stelde in ieder geval dat hij niet de presentatie van Temptation Island, RTL Boulevard of Expeditie Robinson gaat doen.