×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Art Rooijakkers reageert op nieuws overstap

26.03.2018 -

Art Rooijakkers heeft voor het eerst gereageerd op het nieuws van zijn overstap naar RTL. Vrijdag werd bekend dat de AVROTROS-presentator van onder andere Wie Is De Mol? per 1 april aan de slag gaat bij zijn nieuwe werkgever.


'Van IJsland (2012) naar Georgië (2018), wat een trip! 7 seizoenen Wie Is De Mol? presenteren was een eer, een avontuur en een voorrecht. (Net als het maken van andere mooie programma's voor AVROTROS). Nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk!', schrijft de 43-jarige Rooijakkers op Instagram.

'Ik kom net terug van een tocht door de jungle in Congo-Brazzaville voor Helden Van De Wildernis, heb voor het eerst sinds vrijdag eventjes bereik en mijn telefoon puilt uit van de berichten. Jullie zijn lief!', vervolgt hij.

Ondanks zijn overstap per 1 april zal Rooijakkers dit seizoen nog in twee AVROTROS-programma's op de NPO te zien zijn. Hij presenteert de dagelijkse kenniskwis Bij De Tijd en in het tweede seizoen van Helden In De Wildernis bezoekt hij natuurbeschermers over de hele wereld.