‘Arnold Schwarzenegger houdt scheiding tegen’

Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver zijn nog steeds niet officieel gescheiden. Dat komt doordat de acteur maar geen krabbel wil zetten onder de scheidingspapieren, vertellen ingewijden.

De vraag is waarom Arnold de officiële beëindiging van zijn huwelijk blijft uitstellen. Shriver vroeg de scheiding vier jaar geleden aan en de financiële zaken zouden al lang zijn geregeld. Schwarzenegger en Shriver trouwden in 1986 zonder huwelijkse voorwaarden, hun vermogen van zo'n vierhonderd miljoen dollar (352 miljoen euro) wordt daarom in tweeën gesplitst.

Volgens de ingewijden is er niets meer dat nog moet worden geregeld, alleen de krabbel van Schwarzenegger ontbreekt nog. "Telkens als Maria zegt verder te willen met haar leven, trapt Arnold op de rem", aldus een bron aan TMZ.

Het huwelijk van Schwarzenegger en Shriver strandde in 2011 na 25 jaar omdat duidelijk was geworden dat de acteur een tienerzoon had met een van de huishoudsters. Twee jaar geleden beweerden ingewijden nog dat zowel Schwarzenegger als Shriver geen haast had met de scheiding. Die zou namelijk weinig veranderen aan hun dagelijks leven.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen