×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Armin wil kinderen meenemen op tournee

27.01.2016 -

Armin van Buuren hoopt zijn kinderen in de toekomst mee te kunnen nemen op tournee. De wereldtournee die de dj dinsdag aankondigde, komt echter nog te vroeg. “Nu zijn ze er nog te klein voor”, aldus Armin.


De dj ziet het al helemaal voor zich: dochter Fenna (nu vier jaar) en zoon Remy (twee jaar) mee de hort op. “Plakken we er een minitripje aan vast.”
Armin vindt het zwaar dat hij vanwege zijn vele reizen veel mist van zijn kroost, maar wil daar ‘ook niet te veel over zeuren’, vertelt hij in het AD. “Er zijn veel mensen met een heel drukke baan. Ik zoek de balans, want ik wil er wel zijn voor mijn gezin. Daarnaast: als ik niet naar een klus ben,dan ben ik thuis. En is er alle tijd voor verhaaltjes, of naar school brengen.”