×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Armin van Buuren wint Greatest Man Award

17.10.2015 -

Armin van Buuren is zaterdagavond uitgeroepen tot Greatest Man van 2015. De dj won de prestigieuze verkiezing georganiseerd door het tijdschrift JFK.


Armin kon niet geloven dat hij met de award naar huis mocht. ''Maar het is een hele eer. Als ik aan een Greatest Man denk, dan zie ik een James Bond-achtig gespierd type voor me. Stiekem ben ik groot fan van James Bond, want hij belichaamt toch het beeld dat elke man ambieert'', zei de dj tegen Shownieuws.

Voetbal Inside-presentator Wilfred Genee eindigde als tweede in de verkiezing. Formule 1-coureur Max Verstappen werd derde. Manchester United-trainer Louis van Gaal moest het doen met een vierde plaats en rapper Typhoon is de hekkensluiter van de top vijf.

Van Buuren volgt Humberto Tan op, die vorig jaar met de prijs aan de haal ging. Eerder wonnen ook Frank de Boer, André Kuipers, Matthijs van Nieuwkerk, Jeroen Pauw, Peter R. De Vries en Edwin van der Sar de award.