Armin van Buuren: we leiden een bizar leven

Armin van Buuren won afgelopen weekend de JFK Greatest Man Award. Hij droeg de prijs op aan zijn vrouw. "Het is natuurlijk een beetje een cliché, maar achter elke sterke man staat een sterke vrouw en dat is in mijn geval zo".

Dat legt de dj uit aan Radio 538. "Het is eigenlijk heel simpel. We hebben samen twee kleine kinderen en ik ben natuurlijk heel veel weg naar het buitenland. We hebben voortdurend mensen hier over de vloer, ik ben altijd weer bezig met een nieuw album of een nieuwe single en zo is er gewoon heel weinig tijd om even thuis te zijn bij de kinderen", aldus Armin. "Als ik thuis ben, benutten we de tijd wel goed. Maar als ik heel eerlijk ben, verwaarloos ik ze wel een beetje af en toe. Dat is gewoon de waarheid. Dus ik mag gewoon heel blij zijn dat ze het nog met mij ziet zitten soms."

Armin benadrukt dat hij en zijn vrouw een 'bizar leven' leiden. "Altijd heen en weer reizen en af en toe wil je ook gewoon even lekker thuis zijn en dat ben ik soms niet. Ik vond het een goed moment om te onderstrepen dat ik dat echt heel erg waardeer."

Armin en zijn vrouw zijn al zestien jaar bij elkaar. Ze gaven elkaar zes jaar geleden hun jawoord.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen