×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Armin van Buuren op 1 in Album Top 10

Armin van Buuren op 1 in Album Top 10
6.11.2015 -

De Album Top Tien kent deze week een nieuwe nummer één. Armin van Buuren voert de lijst aan met zijn nieuwe en zesde plaat Embrace.


Vorige stond de dj nog op de tweede plek in de lijst. De plaat heeft als titel Embrace gekregen en dat is niet voor niks. Voor het album werkte Armin samen met verschillende muzikanten en maakte hij gebruik van nieuwe instrumenten. "Het gaat voor mij om het omarmen van nieuwe stijlen, muzikanten en geluiden. Zo had ik bijvoorbeeld de droom om ooit eens een trompet te gebruiken in een track, dat is nu gelukt. Het was een experiment voor mijzelf", zei Armin vorige week vlak voor de lancering over de plaat. "Natuurlijk staan er heel veel trance-invloeden op, want dat wil ik niet verlaten. Maar ik heb wel de randen opgezocht."

De nummer één van vorige week, 5 Seconds Of Summer met Sounds Good Feels Good, is heel wat plekken gedaald. De Australische band staat nu op de achtste plek in de Album Top Tien. De tweede en derde positie in de lijst wordt nu ingenomen door Kinderen voor Kinderen 36 (Raar Maar Waar) en Guus Meeuwis (Morgen).