×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Armin van Buuren geeft Marco Borsato advies: ‘Ik was zelf ook diep ongelukkig’

Armin van Buuren geeft Marco Borsato advies: ‘Ik was zelf ook diep ongelukkig’
23.01.2020 -

Armin van Buuren stak Marco Borsato, die met een burn-out thuis zit, een hart onder de riem. Voor Armin is het een herkenbare situatie; tien jaar geleden overkwam hem hetzelfde.


In een verklaring op zijn website vertelt Marco Borsato dat zijn energie weg is en dat hij met een burn-out te maken heeft. De zanger zegt langere tijd nodig te hebben om zich weer zo op te laden dat hij er weer vol tegenaan kan en legt daarom vrijwel al zijn werkzaamheden stil. De situatie van de zanger is herkenbaar voor Armin van Buuren. Tien jaar geleden kampte de dj zelf met een burn-out. ‘Ik was de nummer één dj van de wereld, maar ik vond het niet leuk meer’, vertelt hij nu.

‘Ik moest overgeven voordat ik het podium opging omdat de druk te groot werd’, aldus Armin. De dj is toen veel minder gaan draaien en anders met zijn schema omgegaan. ‘Door veel rust te nemen ben ik er weer uitgekomen, mede dankzij de hulp van een coach. Misschien is dat ook wat voor Marco. Hij moet vooral zijn tijd nemen.’ Volgens Armin is het niet vreemd dat artiesten opbranden. ‘Het is een droombaan, je reist met privéjets, hebt joelende fans en verdient een hoop geld, maar de druk is hoog’, laat de dj weten.

Armin probeert zijn agenda sinds zijn burn-out beter op zijn vrouw Erika af te stemmen. ‘We nemen samen de agenda door om die wat meer vrij te maken. Ik doe daarom minder boekingen. Vroeger deed ik er 180 per jaar, maar ik wil naar 80’, vertelt hij. ‘Ik ben nu twee weken weg en drie weken thuis. Zo zorg ik er voor dat er meer tijd is voor mijn  gezin. Dat is de enige manier om de juiste balans te vinden. Ik voel me momenteel ook heel lekker.’

Lees ook:

Minnares onthult: ‘Mijn geheime nacht met pasgetrouwde Daley Blind’

Ondanks nieuwe relatie: Arne Toonen laat tatoeage Birgit Schuurman staan

André verklaart de oorlog aan Bridget: ‘Jij bent vanaf nu zooo de lul’