×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Arjen Lubach te gast in show van Seth Meyers

Arjen Lubach te gast in show van Seth Meyers
21.11.2018 -

Arjen Lubach is woensdagavond te gast in het programma Late Night van de Amerikaanse komiek Seth Meyers. Dat meldt het programma op zijn website.


Het programma van Meyers wordt elke werkdag live vanuit New York uitgezonden. Het is onduidelijk waarom Lubach, die niet bereikbaar was voor commentaar, in de uitzending te gast is. Hij is niet de eerste Nederlander die Meyers te gast heeft; in het verleden ontving het programma ook al Carice van Houten en Michiel Huisman.

De Amerikaanse talkshowhost heeft zich in het verleden positief uitgelaten over Lubach, die in Amerika vooral bekend werd door een aantal filmpjes uit zijn programma Zondag Met Lubach die viral gingen. De meeste kijkers trokken de Trump-introductie Netherlands first en het filmpje over de wapenlobbyclub NRA.

Zondag met Lubach werd afgelopen zondag voor het laatst dit seizoen uitgezonden. De cabaretier toert de komende maanden door het land met zijn theatershow Arjen Lubach Live!. ZML keert vrijwel zeker terug na de zomer.