Arjen Lubach gaat komende twee weken voor vriendin zorgen

Arjen Lubach heeft de komende twee weken meer tijd om zijn vriendin Martine de Jong te verzorgen. Zij brak haar enkel tijdens het Televizier-Ring gala waar de Zondag Met Lubach-crew er met de Ring vandoor ging.

Arjen Lubach liet in de aflevering van afgelopen zondag weten dat hij zich de komende twee weken vooral om zijn vriendin zal gaan bekommeren: ‘Mijn vriendin heeft haar enkel gebroken, dus ik ga twee weken voor haar zorgen. Na die tijd ben ik weer terug op televisie’.

Het hele team heeft een pauze. Dat doen ze elk jaar omdat ‘het maken van het programma heel zwaar is’. ‘We redden het niet om tien afleveringen achter elkaar te maken. Het vorige seizoen hadden we één stopweek. Nu zijn dat er toevallig twee’, aldus Janine Abbring (eindredacteur van het satirische VPRO-programma). Janine vliegt lekker naar Portugal om er even tussenuit te zijn.

Na de uitreiking van de Televizier-Ring brak de vriendin van Lubach haar enkel. ‘De eerste helft van de avond was beduidend leuker’, twitterde hij daarover. 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen