×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Arjen Lubach gaat komende twee weken voor vriendin zorgen

17.10.2017 -

Arjen Lubach heeft de komende twee weken meer tijd om zijn vriendin Martine de Jong te verzorgen. Zij brak haar enkel tijdens het Televizier-Ring gala waar de Zondag Met Lubach-crew er met de Ring vandoor ging.


Arjen Lubach liet in de aflevering van afgelopen zondag weten dat hij zich de komende twee weken vooral om zijn vriendin zal gaan bekommeren: ‘Mijn vriendin heeft haar enkel gebroken, dus ik ga twee weken voor haar zorgen. Na die tijd ben ik weer terug op televisie’.

Het hele team heeft een pauze. Dat doen ze elk jaar omdat ‘het maken van het programma heel zwaar is’. ‘We redden het niet om tien afleveringen achter elkaar te maken. Het vorige seizoen hadden we één stopweek. Nu zijn dat er toevallig twee’, aldus Janine Abbring (eindredacteur van het satirische VPRO-programma). Janine vliegt lekker naar Portugal om er even tussenuit te zijn.

Na de uitreiking van de Televizier-Ring brak de vriendin van Lubach haar enkel. ‘De eerste helft van de avond was beduidend leuker’, twitterde hij daarover.