×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Arie Ribbens al twee weken in ziekenhuis

6.03.2017 -

Arie Ribbens is twee weken geleden opgenomen in het ziekenhuis. De voormalige feestzanger had een maag-darmbacterie opgelopen, raakte uitgedroogd en kampte ook nog eens met een longontsteking. Ook heeft hij heel veel ademnood, zegt zijn vrouw Cea tegen Shownieuws.


Arie's hart en longen worden nu verder onderzocht. Volgens Cea is de voormalige zanger erg vermoeid. 'Hij slaapt bijna de hele dag. Hij hapt af en toe naar adem en dat is voor hemzelf beangstigend. Ik geniet van elke dag die we nog samen hebben.'

Bij de tachtigjarige Arie werd eind vorig jaar opnieuw kanker vastgesteld, maar daar gaat het naar omstandigheden goed mee. De tumor in zijn longen is geslonken.

In oktober onderging Arie al een dotter- en stentbehandeling. De zanger had eerder in 2009 longkanker. Arie is bekend van nummers als Brabantse nachten zijn lang en Polonaise Hollandaise.