×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Arie Luyendijk jr. vader

Arie Luyendijk jr. vader
30.05.2019 -

Arie Luyendijk jr. is vader geworden van een dochtertje. De voormalig bachelor en zoon van de gelijknamige autocoureur maakte dat nieuws bekend op Instagram.


Arie en zijn vrouw Lauren hebben hun dochtertje Alessi genoemd. ‘Dit was de eerste keer dat ze me aankeek en het veranderde mij voorgoed,’ aldus Arie bij de foto die hij van zijn dochtertje showt. Zijn vrouw Lauren meldt: ‘Ze is lief en rustig en Arie en ik kunnen niet meer van haar houden dan we nu al doen.’

Arie was in 2018 The Bachelor op de Amerikaanse televisie. Tijdens de slotaflevering vroeg hij Lauren ten huwelijk. Voor haar verbrak Arie zijn verloving met Becca Kufrin, de winnares van The Bachelor. In januari gaven Ari en Lauren elkaar het jawoord op Hawaï. De zwangerschap was niet gepland. ‘Maar heel erg gewenst,’ zo vertelde Arie, die zelf ook, net als zijn vader, aan autoracen doet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

This was first time she laid eyes on me and I’m forever changed ❤️ Alessi Ren Luyendyk

Een bericht gedeeld door Arie Luyendyk (@ariejr) op