×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Arie Boomsma voelt zich minder bekend

12.09.2017 -

Arie Boomsma voelt zich minder bekend als hij gewoon zijn geluk op social media deelt. ‘Ik post de dingen die ik belangrijk, mooi vind, waar ik blij van word. Daar hoort ook mijn gezin bij. Het maakt je volgens mij minder bekende Nederlander, meer als de rest,’ zegt de presentator dinsdag in het AD.


Bang dat mensen een scheef beeld over hem krijgen, is de presentator niet. In interviews vertelt hij ook andere dingen over zichzelf: ‘Ik vind het niet gepast om over de zelfmoord van een vriend te twitteren, maar ik ben zelf in interviews vrij open, ook over de verslavingen van mijn broers’.

Arie zegt dat ook hij weleens een mindere dag heeft: ‘Ik kom uit een gezin met twee verslaafde broers, heb vrienden die depressief zijn, in een inrichting zitten, vrienden verloren. Ik heb een aantal mislukte projecten gedaan. Ik heb óók mijn sombere dagen, dat het niet zo lekker gaat’.