×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ariana Grande komt naar naar Nederland!

Ariana Grande komt naar naar Nederland!
14.12.2018 -

Ariana Grande komt naar Nederland. Dat heeft de zangeres via Twitter laten weten. In een tweet maakte ze bekend dat ze in Europa gaat toeren. Op 23 augustus is ze te zien in Amsterdam.


Haar tournee begint op 17 augustus in Londen, daarna is Amsterdam aan de beurt. Ariana zal te zien zijn in de Ziggo Dome. Het is nog niet bekend wanneer de voorverkoop van de show begint.

De zangeres, die eerder al haar nieuwe single Imagine uitbracht, is ook te zien in steden als Parijs, Antwerpen, Hamburg, Keulen en Kopenhagen. Verder staan er diverse optredens gepland in het Verenigd Koninkrijk.

Ariana zal ook optreden in Manchester. Een datum voor dat concert is nog niet vrijgegeven. Op Twitter schrijft de zangeres dat ze wel degelijk in de stad zal optreden. 'We plannen een speciale show. We moeten alleen nog wat zaken regelen en daarom kunnen we nu nog geen datum bekendmaken.' Twee jaar geleden werd er een aanslag gepleegd aan het slot van haar optreden in Manchester. Daarbij vielen meer dan twintig doden.