×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ariana gebroken na overlijden Mac Miller

10.09.2018 -

Het plotselinge overlijden van rapper Mac Miller is hard aangekomen bij zijn ex Ariana Grande. De popzangeres is kapot van verdriet.


'Haar hele familie is net zo in shock. Ze hadden allemaal een band met hem vanwege zijn relatie met Ariana', vertelt een bron aan Us Weekly. 'Hij was lange tijd onderdeel van Ariana's leven en ze hebben het altijd goed met elkaar kunnen vinden. Ze wilde na hun breuk niets anders dan alle goeds voor hem in de toekomst.'

De 26-jarige Mac Miller werd vrijdag dood aangetroffen in zijn woning. Hij had vermoedelijk een overdosis genomen. De rapper ging al langer gebukt onder drugsverslavingen.

Ariana heeft nog niet officieel gereageerd op de dood van haar ex. Op Instagram plaatste ze afgelopen weekeinde wel een zwart-witfoto van hem, zonder onderschrift. Ze zette ook de mogelijkheid om reacties te plaatsen uit omdat veel fans van Mac Miller haar de schuld gaven van zijn dood.