×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Aretha Franklin vlak voor haar dood bestolen

Aretha Franklin vlak voor haar dood bestolen
11.01.2019 -

Aretha Franklin overleed in augustus, maar in de maanden daarvoor zou The Queen of Soul nog bestolen zijn door een nog onbekende dader. Deze persoon zou op ongepaste wijze gebruik hebben gemaakt van haar geld.


Volgens juridische documenten die het medium in handen kreeg, voert de politie van Michigan een onderzoek uit naar de dader. Er zou in juni melding zijn gemaakt van de diefstal, maar het is niet bekend hoeveel geld er ontvreemdt is van de zangeres. Dit meldt TMZ. 

Het vermogen van de overleden diva ligt sowieso onder een vergrootglas. De belastingdienst meent dat Aretha een miljoenenschuld heeft bij hen, waarvan de erven zeggen dat ze die al voor haar dood afbetaald had.