×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Antonio Banderas gezien met mysterieuze dame

7.07.2014 -

Antonio Banderas is gespot met een onbekende mooie dame. Op de website van Radar Online staat een filmpje van de twee waarin te zien is hoe ze met een jacht aanmeren in een Franse badplaats en richting een luxe resort lopen.


Pikant detail is dat het filmpje gemaakt zou zijn op 24 mei, tijdens het Film Festival van Cannes. En pas twee weken later gingen de eerste geruchten dat zijn vrouw, Melanie Griffith, de scheiding van de acteur zou hebben aangevraagd. Volgens de website flirtte de acteur al eerder openlijk met andere vrouwen tijdens zijn huwelijk.

De twee, die sinds 1996 getrouwd waren en een 17-jarige dochter hebben, verklaarden eerder deze maand als vrienden uit elkaar te gaan. Bij de rechtbank hebben ze 'onoverbrugbare verschillen' opgegeven als reden voor de breuk.