Placeholder

Antje Monteiro’s dochter in TVOH

In de tweede aflevering van The Voice Of Holland is Antje Monteiro’s dochter Romy één van de deelnemers. Maar er zijn meer bekende namen. Zoals Sabine Uitslag en Piet Veerman’s kleindochter Melanie. En gisteren meldden we al de deelname van Bibi Breijman, beter bekend als Oh Oh Cherso’s Kaboutertje. Zij is inmiddels echter alweer afgevallen.

Voor Antje Monteiro is de deelname van haar 21-jarige dochter Romy een enorme verrassing. Ze heeft namelijk nooit geweten dat haar dochter kan zingen. ‘Ik was tot tranen geroerd,’ vertelde de 45-jarige Antje in een landelijk ochtendblad. ‘Daarbij is ze ook nog eens vreselijk onzeker en verlegen.’ Romy had ook eigenlijk nooit interesse in het vak. Maar dat is nu dus anders.

Ook voormalig CDA-kamerlid Sabine Uitslag neemt deel aan TVOH. En datzelfde geldt voor één van de leden van LA The Voices.

Melanie Jonk, de kleindochter van Piet Veerman is door naar de volgende ronde. Overduidelijk zelfs, aangezien alle juryleden hun stoel voor haar omdraaiden. Dit tot genoegen van haar opa. Piet Veerman was van binnen zeer geraakt door haar zang, zo vertelde hij aan RTL Boulevard.

Het Voice of Holland-avontuur was voor Bibi Breijman, bekend van Oh Oh Cherso, van korte duur. Kaboutertje, zoals ze in de serie werd genoemd, gaat na de auditieronde niet door.

'Jammer dat ik zo zenuwachtig was en dus niet door bij the voice! Maar echt super bedankt voor alle lieve en positieve berichtjes! Dat doet me super goed! Ik blijf gewoon lekker vrolijk verder zingen!'', schreef Bibi  vrijdagavond na de uitzending op haar Facebookpagina.

Bibi zong Sacrifice van Anouk, maar geen van de coaches liet de stoel draaien tijdens de blind-auditions.