×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Antje Monteiro wordt oma!

Antje Monteiro wordt oma!
19.06.2019 -

Antje Monteiro kan haar geluk niet op. De musicalster wordt namelijk oma! Niet haar dochter Romy is zwanger, maar haar nichtje Laura waar zij al jaren voor zorgt, krijgt een kindje. Op Instagram deelt Antje het blije nieuws.


‘Ik ben MEGA gelukkig & MEGA trots op @lauratruggelaar en @andrewbaarspul, zij krijgen een BABY !!!’, schrijft Antje bij een echofoto. ‘Ik word oma of zoals wij zeggen Grote Mama.’

In 2013 kreeg de moeder van Antje officieel de voogdij over Laura, Lisa en Isabel, de drie kinderen van haar in 2007 overleden dochter Marina. Moeder Johanna nam samen met Antje de zorg voor de drie meiden op zich.
Antje’s moeder overleed in 2018. Op Moederdag plaatste Antje een mooie foto van haar drie nichtjes, dochter en overleden moeder, om Johanna te herdenken.