×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Antje Monteiro nieuwsgierig naar ABBA-comeback

27.04.2018 -

De aangekondigde comeback van ABBA heeft Antje Monteiro behoorlijk enthousiast gemaakt. De actrice, die komend seizoen de hoofdrol speelt in de ABBA-musical Mamma Mia!, vermoedt dat het wel de moeite waard gaat worden.


'Of we er blij moeten zijn? Ja, ik denk het wel', reageerde Antje in RTL Boulevard. 'Ik ben wel heel nieuwsgierig waar ze mee gaan komen. Ik ben ook benieuwd of ze het schrijven van die monsterhits niet verleerd zijn.'

'Ze hebben bijna alleen maar feelgood-muziek gemaakt', vervolgde ze. 'Ik ben benieuwd hoe ze dat in een modern jasje gaan gieten. Ik denk dat het wel goed wordt hoor.'

ABBA maakte vrijdag bekend dat er later dit jaar twee nieuwe liedjes uitkomen. Een van de twee nummers heet I Still Have Faith In You en zal in december te horen zijn tijdens een speciale tv-uitzending van NBC en BBC. Het nummer wordt dan door hologrammen van het viertal vertolkt.