×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Antje Monteiro is nog aan het herstellen

Antje Monteiro is nog aan het herstellen
7.06.2019 -

Antje Monteiro is voorlopig niet te zien in de musical Mamma Mia! in Utrecht. Zij is herstellende van een operatie en voorlopig niet fit genoeg om het podium op te gaan, meldt ze op Facebook.


‘Twee weken geleden heb ik een kleine operatie gehad’, laat ze weten. ‘Het herstel duurt helaas langer dan verwacht, waardoor ik ook dit weekend nog niet kan spelen bij Mamma Mia.’ Ook de presentatie van The Hague Rainbow Festival die de ster zaterdag voor haar rekening zou nemen, moet zij aan zich voorbij laten gaan.

Nurlaila Karim neemt zo lang het duurt de rol van Donna over van Monteiro. Het is niet duidelijk of de actrice terugkeert voordat de show in het Beatrixtheater in Utrecht in september eindigt. De voorstelling, opgebouwd rond liedjes van Abba, vertelt over een meisje dat voordat ze gaat trouwen wil weten wie haar vader is. Donna is de moeder van de bruid.

Het is de derde keer in een paar jaar dat Mamma Mia! in Nederland te zien is.