Antje Monteiro heeft vertrouwen in haar dochter

Antje Monteiro heeft alle vertrouwen in haar dochter Romy, die zondag voor 1500 mensen in het Beatrix Theater de hoofdrol in de première van de musical The Bodyguard speelt. "Ik werd vanochtend wakker met een heel groot gevoel van dankbaarheid", zei Antje op de rode loper.

"Een mooi moment, mijn meisje gaat straks knallen. Ik heb de show al een aantal keren gezien. De show is waanzinnig, van decors tot zang en van dans tot de kostuums. Alles is geweldig aan deze show. Ik weet bijna zeker dat het publiek straks uit zijn dak gaat. Mijn meisje is de kers op de taart."

Antje heeft een clutch vol tissues meegenomen naar Utrecht. "We leven hier al zolang naar toe. Ze heeft twee maanden zo hard gewerkt en dat ging gepaard met spanningen. Vanochtend werd ik wakker en ik moest gelijk huilen. Ik huil niet zo vaak. Maar mijn meisje staat daar straks. Zo'n jong meisje, zo van de schoolbanken naar de hoofdrol. Het is zo onwerkelijk. Ze wilde nooit op toneel, niet op dansles. Ze ging kickboksen, iets totaal anders dan ik wilde. Wat erin zit komt er nu uit. Met talent wordt je geboren. Het moet alleen de kans krijgen tot uiting te komen. Ik ben producent Albert Verlinde super dankbaar dat hij Romy deze kans heeft gegeven."

Antje heeft Romy uiteraard veel succes gewenst. "Ik heb haar gezegd: Rom, dit is een show zoals elke andere. Je gaat gewoon de show zingen die je al zo vaak hebt gedaan in de try-outperiode en je zet een tandje bij, want het is wel de première. Maar je weet wat je moet doen. Professioneel zijn. Je moet de zaal wegblazen met je enorme talent."