×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Anthony Kiedis redt kind

17.06.2016 -

Anthony Kiedis heeft het leven van een kind gered. Het gebeurde toen de Red Hot Chili Peppers na de opnames van Carpool Karaoke met James Corden een pauze namen.


"We stopten even om wat te eten, toen een vrouw uit haar huis kwam rennen met een baby in haar armen. Ze riep: 'mijn baby krijgt geen lucht meer, ze is bewusteloos!' We renden naar haar toe en de vrouw legde de baby in mijn armen. Ze ademde niet", vertelt de zanger op Radio X. "Ik dacht: 'Hoe moet je een kind reanimeren?' Ik probeerde haar mondje te openen, maar die zat stijf dicht. Dus ik ging over haar buikje wrijven en er kwamen spuugbelletjes uit haar mond. Ze rolde met haar ogen. Toen de ambulance kwam ademde ze weer", vervolgt hij.

Kiedis vindt zijn actie heel normaal. "Als je een vader bent, en iemand roept: mijn baby!, dan kom je in actie." De zanger weet dat het meisje Nina heet en het goed maakt. Als hij terug is van de tournee met de Peppers, is Anthony van plan om het meisje te bezoeken.