Presentator Ant McPartlin veroorzaakt auto-ongeluk

Anthony McPartlin is gearresteerd op verdenking van rijden onder invloed na een auto-ongeluk in Mortlake, vlakbij Londen. Dat meldt Mirror. De 42-jarige presentator verloor de macht over het stuur toen hij in de auto zat met zijn moeder.

Bij het ongeluk raakte McPartlin twee auto's. Een van de inzittenden van die auto's was een meisje van drie jaar oud, dat uit voorzorg naar het ziekenhuis is gebracht voor onderzoek. Zelf raakte de Brit niet gewond, ook zijn moeder Christine en zijn hond bleven ongedeerd. Bij een blaastest van de politie bleek dat McPartlin gedronken had en werd hij vervolgens meegenomen door de agenten voor verhoor.

'Ant zag er woedend uit na het ongeluk en schreeuwde naar zijn moeder, die juist probeerde om hem te kalmeren', vertelt een ooggetuige. 'Vervolgens nam een agent hem mee naar een politieauto, zodat hij even weg was van de chaos rondom het ongeluk'.

De presentator, bekend van het duo Ant & Dec, scheidde begin dit jaar van zijn vrouw Lisa Armstrong. Afgelopen zomer werd hij opgenomen in een afkickkliniek vanwege zijn verslaving aan pijnstillers.