×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ant McPartlin na maand uit afkickkliniek

30.04.2018 -

Anthony 'Ant' McPartlin heeft deze week de privékliniek verlaten waar hij een maand lang werd behandeld voor zijn alcoholverslaving. The Sun spotte de 42-jarige Britse presentator toen hij zijn honden uitliet in een Londens park.


Het verschil is groot met de Ant die zich twee weken geleden meldde bij de rechtbank. Daar moest hij zich verantwoorden voor het auto-ongeluk dat hij in maart veroorzaakte. De presentator, die werd veroordeeld tot een boete van 86.000 pond (bijna 100.000 euro) en een rijontzegging van 20 maanden, zag er toen oververmoeid en gestrest uit.

'Hij ziet er nu stukken beter uit', aldus een ooggetuige. 'Op foto's genomen vlak na het ongeluk zag Ant er geteisterd uit. Hij had zich niet geschoren en hij zag eruit alsof hij ernstig slaaptekort had. Maar de Ant die we deze week zagen, zou een ander persoon kunnen zijn'. Op de foto's van The Sun is een frisse en vrolijke McPartlin te zien: 'Hij zag er gezonder en helder uit en hij had een grote glimlach op zijn gezicht'.

Ant veroorzaakte op 18 maart een auto-ongeluk. Nog dezelfde dag meldde hij zich bij de afkickkliniek: 'Voor het ongeluk was hij een beetje in ontkenning over de ernst van zijn problemen. Hij dacht het wel onder controle te hebben. Maar toen dit gebeurde, besefte hij dat hij zich in een neerwaartse spiraal bevond. Daarom ging hij zo snel naar een afkickkliniek. Hij wist dat hij zijn problemen goed moest aanpakken'.

Dat McPartlin zo snel hulp had gezocht, was een van de redenen dat de rechter coulance toonde bij het vellen van een oordeel. Ant ging overigens ook flink door het stof tijdens de zitting: 'Ik heb er veel spijt van dat ik dit heb gedaan. Ik schaam mij en ik vind het afgrijselijk dat dit is gebeurd. Ik neem volledige verantwoordelijkheid hiervoor en ik wil mij verontschuldigen tegenover alle betrokkenen. Ik heb specialistische hulp gezocht om ervoor te zorgen dat dit nooit meer gebeurt'.