×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Anouk zit vast in Marokko: ‘Best een beetje creepy’

Anouk zit vast in Marokko: ‘Best een beetje creepy’
17.03.2020 -

Een flinke domper voor Anouk. De zangeres zit in haar eentje vast op een luxe resort in Marrakech... 'Best een beetje creepy', laat ze weten.


In een filmpje op haar Instagram vertelt Anouk dat ze het allemaal best wel spannend vindt. ‘Ik zit dus nog in Marrakech’, begint ze haar video. ‘En het is een beetje raar allemaal, want ik zit in een megagroot resort van het Mandarin. Waar heel veel kamers zijn en villa´s. En ik zweer het, ik ben de enige die over is in dit resort. Wat best een beetje creepy is eigenlijk…’

Uitgestorven resort

In het resort waren vier villa’s verhuurd, waarvan de overige drie inmiddels naar huis toe zijn. ‘Er is nog maar 1 villa verhuurd en dat is die van mij, haha. En ik moet je eerlijk zeggen: alles is dicht. De restaurants. De sportruimte. Alle openbare ruimtes zijn gesloten. Je ziet echt werkelijk niemand’, vertelt ze. Ze  is bijna de enige persoon op het vrijwel uitgestorven resort. ‘Ik zie nog een paar bewakers lopen, maar dat is het. Best een beetje creepy moet ik eerlijk zeggen. Ik heb nooit zo snel iets van: oeh, ik ga in paniek raken ofzo. Maar ik zou het wel heel fijn vinden om thuis te zijn bij mijn kinderen in plaats van alleen in een resort.’

Steun van Ali B

De zangeres kan gelukkig wel op steun rekenen van haar collega Ali B. ‘Ik heb zwaar astma en mijn puffers waren bijna op, omdat ik hier maar vier dagen zou zitten om te schrijven’,  zegt Anouk. ‘Hij heeft medicijnen laten brengen, dus extra puffers. Daar raakte ik wel een beetje van in paniek, want als ik die niet meer zou hebben, heb ik echt een probleem. Gelukkig heeft Ali dat in ieder geval geregeld, dankjewel daarvoor, zo schattig. Daar ben ik zo blij om. Ik houd jullie een beetje op de hoogte en ik hoop dat iedereen verder gezond is en OK voelt. En zorg goed voor elkaar daar’, sluit Anouk af.

View this post on Instagram

Liefs vanuit Marrakesh ❤️

A post shared by anouk (@anouk) on

Lees ook:

Dochter (5) Tim Coronel genezen van coronavirus

ZIEN: André Hazes laat Monique vereeuwigen op zijn lichaam

Nieuwe liefde voor Robin Martens: ‘Ik ben mega verliefd!’