Anouk Smulders en Fred van Leer stoppen met HNTM

Anouk Smulders en Fred van Leer dragen het stokje over. Ze stoppen allebei met hun werk voor Holland's Next Top Model. Dat hebben ze vandaag bekendgemaakt.

'Wat heb ik de afgelopen 5 seizoenen plezier gehad met de opnames', schrijft Fred op Instagram. 'Heel veel gelachen, gehuild, gefeest, mooie landen bezocht, op de mooiste locaties geweest en mooie vriendschappen aan overgehouden! Het programma gaat gewoon door. Dank voor de afgelopen jaren.' De stylist zegt dat hij een andere koers gaat varen en tikt daarbij: 'Op naar nieuwe avonturen.' 

Fred sloot zich in 2011 aan bij HNTM, het programma waarin wordt gezocht naar een nieuw topmodel. Van seizoen 6 tot en met 8 was hij coach van de potentiële modellen, vorig jaar kreeg hij ook de taak van jurylid erbij. 

Ook Anouk brengt een eerbetoon aan het programma op Instagram. '5 jaar geleden werd ik eindelijk gebeld met de vraag of ik topmodel wilde presenteren. Als je dat vanaf dag 1 al wilt, duurt het best lang', grapt ze in haar verhaal. 'Na een toptijd van 4 jaar is het tijd om het stokje over te dragen.' Ze bedankt iedereen van het programma en ook Daphne Deckers, de persoon die het stokje aan haar overdroeg. 

Anouk Smulders was afgelopen vier seizoenen de presentatrice en jurylid van het programma. Voor haar waren het Yfke Sturm en Daphne Deckers die deze taak op zich namen. Wie de opvolger van Anouk wordt is nog niet bekend. 

 

5 jaar geleden werd ik eindelijk gebeld met de vraag of ik topmodel wilde presenteren. Als je dat vanaf dag 1 al wilt, duurt het best lang! na een top tijd van 4 jaar is het tijd om het stokje over te dragen. Dank super crew, tijden om nooit te vergeten! Dank ( nogmaals) @daphne_deckers dat jij het stokje aan mij doorgaf. En dank super crew voor onvergetelijke tijden #memorieslastforever voor alle mensen achter de schermen. Geluid en camera mamnen( ouwe grabbelkoningen) wat heb ik met jullie gelachen @endemolshinenederland dank voor alles en natuurlijk alle andere toppers waar ik zo n leuke tijd mee heb gehad. @maybrittmobach @fredvanleer @riena.collewijn @marceldieene @femkeochse @dave_debie @selkestojancic @manondeboerstyling @mokuperus @minoesch.j @alekbruessing @annanooshin @freekkoster @touchemodels @marjoleinherman @mirvanderveen @marcveraart @rtl5 #nieuwekoers #stokjewordtweerovergedragen #deurtjedichtdeurtjeopen

Een foto die is geplaatst door Anouk Smulders (@anoukmsmulders) op

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen