×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Anouk reageert op ruzie met Lil’ Kleine: ‘Wat een sensatie’

Anouk reageert op ruzie met Lil’ Kleine: ‘Wat een sensatie’
30.12.2019 -

Anouk heeft voor het eerst zelf gereageerd op haar aanvaring met Lil' Kleine, die ontstond tijdens opnames van The Voice of Holland.


‘Mijn god, wat een sensatie. Dat ik word uitgemaakt voor kankerhoer en dat ik de vinkentering kan krijgen is allemaal niet zo schokkend en belangrijk’, reageert ze op Instagram Stories. ‘I’ve been called worse zeg maar.’

Begin november werd duidelijk dat de coaches in The Voice of Holland bonje met elkaar kregen. Volgens The Voice-presentator Martijn Krabbé kregen de twee achter de schermen een meningsverschil met elkaar. Ook een woordvoerder van RTL 4 bevestigde de aanvaring.

Anouk ontkent het gerucht dat ze niet in één ruimte wil zijn met de rapper. ‘Ik zit gewoon in die stoel hoor bij de liveshows, no worries’, reageert Anouk, die inmiddels wel klaar is met de ruzie en de media aanraadt het conflict niet langer uit te melken. ‘Is voor niemand leuk.’

Het tiende seizoen van The Voice of Holland gaat vrijdag 10 januari verder.

Lees ook:

Daphne Deckers openhartig over gemis dochter

Rick Engelkes en zijn grote liefde Marie Claire zetten volgende stap in relatie

Vrouw Johnny Heitinga onthult: ‘Er komt een vierde kindje’