×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Anouk Maas wordt non

29.01.2014 -

Anouk Maas gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Nederlandse versie van hitmusical The Sound of Music. Dat heeft producent Albert Verlinde woensdag bekendgemaakt. De actrice zal de rol vertolken van de zingende non Maria.


De 27-jarige Anouk was tussen 2008 en 2010 ook al te zien in The Sound of Music van Verlinde. Toen speelde zij de rol van de oudste dochter Liesl. Verder was de actrice te zien in musicals als Hairspray, Flashdance en Fame.

In de vorige versie van The Sound Of Music werd de rol van Maria gepeeld door Maaike Widdershoven. The Sound of Music vertelt het op waarheid gebaseerde verhaal van een vrolijke non die in het Oostenrijk van de jaren dertig op het gezin van een verzuurde weduwnaar gaat passen. Langzaam maar zeker weet Maria niet alleen het vertrouwen van de zeven kinderen, maar ook van de legerkapitein te winnen.