×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Anouk Maas moest overgeven van angst

19.10.2016 -

Musicalster Anouk Maas was zo zenuwachtig voor haar optreden in Celebrity Stand-Up dat ze vlak voordat ze op moest, moest overgeven van angst. Het was de eerste keer in haar leven dat ze zo nerveus was.


"Ik ben echt nog nooit zo zenuwachtig geweest", vertelde Anouk in het programma Pauw. "Ik dacht: wat gebeurt er met me? Ik had totaal geen controle. Voor het eerst. Doodeng was het", vervolgde ze. "Ik dacht: wat heb ik mezelf aangedaan? Dan gooi je de blufkaart op, dat is het enige wat je kan doen."

Maas is een van de twaalf bekende Nederlanders en Vlamingen die voor Comedy Central stand-upcomedy uitprobeert. Ook onder meer Patty Brard, Ferry Doedens en Jelka van Houten laten zich van hun komische kant zien.