×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Anouk krijgt 100% NL Oeuvre Award

4.01.2018 -

Anouk is de winnares van de 100% NL Oeuvre Award. Het is de achtste keer dat het radiostation een artiest eert met een oeuvreprijs. Eerder ontvingen René Froger, Paul de Leeuw, Jan Smit, BLØF, Marco Borsato, Guus Meeuwis en Nick & Simon deze onderscheiding.


'Succesvolle albums, grote hits, onvergetelijke concerten, moeder van zes kinderen en een eigenwijze persoonlijkheid die de wereld mooier maakt. Het moge duidelijk zijn dat ze een rijke carrière heeft vol met grote successen. Van hits als Lost tot Michel en van R U Kiddin’ Me tot aan haar succesvolle deelname aan het Eurovisiesongfestival met Birds. De 100% NL luisteraar zingt ze allemaal mee. Reden genoeg om haar daarom te eren voor haar gehele muzikale oeuvre', zegt directeur Ronald Sebök van 100% NL.

Op 20 februari worden de 100% NL Awards uitgereikt. Tijdens de awardshow in Club Panama in Amsterdam zal er een muzikale ode aan Anouk zijn.