×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Anny Schilder wacht nergens meer mee

14.07.2015 -

Anny Schilder heeft de chemotherapie die ze kreeg omdat vorig jaar borstkanker bij haar werd geconstateerd achter de rug, maar ze ondergaat nog wel een preventieve behandeling.


In een interview in De Telegraaf zegt de zangeres dat ze zich beter voelt, maar nog niet is genezen. Daarom geniet ze meer dan ooit van haar kinderen en kleindochter. De Volendamse heeft een zoon, dochter en kleindochter en met hen doet ze nu alles wat ze vorig jaar niet kon. "Ik wacht nergens meer mee, dan ben ik nooit te laat", vertelt ze. "De band tussen ons is hechter en echter geworden. Ik ben door alles veranderd en zij zijn met me mee veranderd."

Schilder zegt de liefde van haar gezin nu nog meer te koesteren dan vroeger. De zangeres heeft ook weer de kracht gevonden om met collega Jan Keizer op tournee te gaan naar onder meer Zuid-Afrika en Roemenië.