×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Anny deelde het bed met René van der Gijp

Anny deelde het bed met René van der Gijp
26.04.2016 -

Anny Schilder heeft het bed gedeeld met Voetbal Inside-analist en oud-voetballer René van der Gijp. Dat bekende de voormalige zangeres van BZN.


Kijkers van Voetbal Inside hadden het maandagavond al kunnen vermoeden. In het programma werd gesproken over ex-voetballer John de Bever. Die zou ook ooit de lakens hebben gedeeld met Schilder. Na de anekdote schoot Johan Derksen in de lach en hadden 'Gijp' en Derksen een kort onderonsje. Dat werd afgesloten met de woorden: "Nee, dat ga ik niet vertellen."

DJ Lex Gaarthuis belde met Anny Schilder en die gaf de romance toe. "Ja, dat was met een borrel op. Het was erg leuk, maar dat liep gewoon een beetje uit de hand. Dat kan wel eens gebeuren", zei Schilder. "Het is dus niet verzonnen, maar het was maar een keer. Ik vind René nog steeds een erg leuke vent."