×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Annet Malherbe en Mark Rietman topadvocaten in De Zuidas

Annet Malherbe en Mark Rietman topadvocaten in De Zuidas
23.11.2017 -

Annet Malherbe en Mark Rietman gaan de hoofdrollen van twee topadvocaten vertolken in de nieuwe achtdelige Nederlandse dramaserie De Zuidas. Andere grote rollen zijn er voor Noortje Herlaar, Robert de Hoog, Jouman Fattal, Guy Clemens en Bram Suyker, zo heeft BNNVARA donderdag bekendgemaakt.


De serie vertelt over een groep ambitieuze advocaten op de Amsterdamse Zuidas. Financiële schandalen, handtastelijke cliënten, nachten doorwerken en kantoorborrels die volledig uit de hand lopen; achter de spiegeltorens op de Zuidas speelt zich een wereld af die alleen toegankelijk is voor insiders.

De serie is geschreven door het collectief ZoZuidas, dat al een aantal jaar een blog over de Zuidas bijhoudt, en Philip Delmaar (Penoza). De regie is in handen van Nicole van Kilsdonk en Aaron Rookus. De opnames van De Zuidas zijn deze week begonnen. De serie is in het voorjaar van 2018 te zien op NPO 3.