×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Annemieke vervangt Rob Stenders

28.07.2017 -

Annemieke Schollaardt is vanaf 1 september elke werkdag te horen op NPO Radio 2. De radio-dj neemt tussen 14.00 en 16.00 uur de plek in van dj Rob Stenders.


De afgelopen elf jaar werkte Schollaardt bij 3FM, waarvoor ze verschillende programma's presenteerde. “Mijn overstap naar Radio 2 voelt als een fantastische uitdaging. Het is best een gek idee om 3FM te verlaten. Ik heb de afgelopen elf jaar bij 3FM alle ruimte gekregen om mijzelf te ontwikkelen en de meest fantastische programma’s en projecten mogen doen."

Schollaardt, die in 2011 De Gouden RadioRing en de Zilveren Radioster won, is de zender daar ontzettend dankbaar voor, maar noemt Radio 2 ook een prachtzender met veel aandacht voor muziek en met toegewijde jocks. "Ik ben trots om daar deel van uit te gaan maken.”

Jan-Willem van Engelen, zendermanager NPO Radio 2 is blij met Schollaardt: "Annemieke ademt muziek en weet luisteraars heel goed te raken met haar energie." Wel zegt hij het jammer te vinden dat Stenders zijn contract bij AVROTROS niet heeft verlengd. "Gelukkig krijgen luisteraars en muziek ook in Annemieke haar programma volop de ruimte."