Annemarie Keizer geniet van besef momentje

Annemarie Keizer geniet van een besef momentje, vier maanden na de geboorte van dochtertje Kiki. Dat laat zij weten op haar Instagram.

'Dit soort momentjes… Na vier maanden heb ik eindelijk het gevoel dat er ritme in de dagen zit. Dat er weer momentjes komen waarop ik éven tijd voor mezelf heb om bijvoorbeeld iets minder gehaast te douchen of te eten terwijl Kiki slaapt (lees: powernapjes van ongeveer 20 minuten…), of speelt. Dat ons huis weer ons huis wordt na wekenlang een rotzooi te zijn geweest', legt ze uit.

Ze vervolgt: 'Ik weet dus niet hoe al die mama's, die er gelijk weer van top tot teen gelikt uitzien en alles voor elkaar hebben, dat doen. Want ik ben er daar duidelijk niet 1 van…'.

 

Dit soort momentjes Na 4 maanden heb ik eindelijk het gevoel dat er ritme in de dagen zit. Dat er weer wat momentjes komen waarop ik éven tijd voor mezelf heb om bijvoorbeeld iets minder gehaast te douchen of te eten terwijl Kiki slaapt (lees: powernapjes van ong 20 min..) of speelt. Dat ons huis weer ons huis wordt na wekenlang een rotzooi te zijn geweest Ik weet dus niet hoe al die mama’s, die gelijk weer van top tot teen er gelikt uitzien en alles voor elkaar hebben, dat doen, want ik ben er daar duidelijk niet 1 van Ben trouwens helemaal verliefd op deze jas die ik hier voor het eerst draag waardoor ik me eventjes een “fashionable mom” (hoe noem je zoiets) voelde vanmiddag. #wouldntwantitanyotherway #moments #firstmonthswithababy #newmom #messyhair #messyclothes #messyhouse

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer) op

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen