×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Anneke Grönloh naar laatste rustplaats

20.09.2018 -

Anneke Grönloh wordt donderdag in intieme kring begraven in Frankrijk. Bij de plechtigheid zijn alleen haar kinderen, kleinkinderen en enkele goede vrienden aanwezig.


De zangeres wordt naast haar man Wim-Jaap van der Laan, die in 2004 overleed, te ruste gelegd. Het was haar wens om in kleine kring begraven te worden: ze vond dat haar kinderen daar recht op hadden, aangezien ze hun hele leven hun moeder al met het publiek hadden moeten delen.

Volgens haar manager Bart Peeters komt er binnenkort nog wel een herdenkingsdienst in Nederland. 'Hoe en wat weten we niet precies, maar het moet – ook weer in Annekes gedachte – niet al te triest en saai zijn. Het moet op een locatie zijn die voor iedereen te bereiken is', laat hij weten in een ochtendkrant.

Hij vervolgt: 'Oh ja, en weet je wat Anneke per se wilde? Champagne, bitterballen en Indische hapjes, dat hoort zo bij haar.'