×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Anne van Veen getrouwd

Anne van Veen getrouwd
23.02.2015 -

Anne van Veen, de dochter van zanger en theatermaker Herman van Veen, is zondag getrouwd. Anne (31) gaf haar jawoord aan haar vriendin Han tijdens een plechtigheid in het Herman van Veen Arts Center in Soest.


De hele familie van Anne was erbij, weet Shownieuws. Babette, de oudere zus van Anne, was getuige. Op Instagram staat een foto van de huwelijksceremonie. "It was magic! Wat een dag! Getekend een oerblije & vanaf heden getrouwde vrouw! Hatsaa!!", schrijft Anne bij het kiekje.

De schrijfster, theatermaakster en actrice leerde haar kersverse echtgenote twee jaar geleden kennen op een verjaardag. "We hadden meteen een klik", vertelde ze eind 2014 aan Weekend.