×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Anne Heche en James Tupper uit elkaar

12.01.2018 -

Anne Heche en James Tupper hebben na meer dan tien jaar een punt achter hun relatie gezet. Dat heeft het acteurskoppel in een verklaring laten weten aan People.


'James en ik hebben samen een geweldig leven gedeeld en hebben veel prachtige herinneringen. We hebben genoten van de samenwerking, meest recentelijk voor The Brave', luidt het statement. 'Relaties veranderen en groeien; daar nemen we de tijd voor. We geven veel om elkaar en zijn van plan onze twee prachtige jongens in liefde en harmonie te blijven opvoeden. Bedankt dat jullie ons privacy hebben toegestaan ​​terwijl ons gezin opgroeide'.

De Six Days Seven Nights-actrice (48) en de Big Little Lies-acteur (52) begonnen in 2007 met daten. Samen kregen ze zoontje Atlas (8). Heche heeft nog een vijftienjarige zoon uit een eerder huwelijk. Ook had Heche enige tijd een relatie met talkshowhost Ellen Degeneres.