×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Anna Nooshin gekroond tot invloedrijkste influencer

Anna Nooshin gekroond tot invloedrijkste influencer
5.12.2019 -

Anna Nooshin mag zich wederom de invloedrijkste Nederlandse influencer noemen. Net als vorig jaar staat ze bovenaan de DeInfluencer50, zo werd woensdagavond bekendgemaakt tijdens het DeMedia100 Diner in Olofs in Amsterdam.


Anna wordt gevolgd door YouTuber en presentatrice Nienke Plas. Zij stijgt dit jaar van een derde naar een tweede plek. Nikkie de Jager, beter bekend als beautyvlogger NikkieTutorials, completeert de top 3.

De hoogste nieuwe binnenkomers in de lijst zijn StukTV-oprichter Giel de Winter en Britt Dekker. Zij komen binnen op respectievelijk de vierde en vijfde plaats.

DeInfluecer50 is een van de deellijsten van DeMedia100. Die lijst wordt jaarlijks vastgesteld naar onderzoek van onderzoeksbureau MediaTest. Voor het onderzoek zijn dit jaar 40.000 professionals uit media en marketingcommunicatie uitgenodigd, waarvan 1300 hebben meegedaan. Zij kozen hun tien favorieten uit de driehonderd genomineerden. Andere deellijsten zijn onder meer DeNieuwsmedia50 en DeRadio50.

Lees ook:

Wedding bells: Emma Stone gaat trouwen!

Bibian Mentel weer thuis na zware operatie

Mick Harren ruikt zijn kans: ‘Monique is leuk voor mij’