×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Anita Heilker: ‘Ik zal nooit oma worden’

Anita Heilker: ‘Ik zal nooit oma worden’
10.10.2019 -

Hoewel ze niets liever wil, zal Anita Heilker (58) tot haar grote verdriet nooit oma worden. Aan Weekend doet ze haar verhaal.


Zo’n 35 jaar geleden kreeg Anita samen met haar ex-man dochter Robin. Hoewel haar dochter inmiddels een leeftijd heeft bereikt om kinderen te krijgen, zal Anita nooit oma worden. ‘Robin is getrouwd, maar ze wil geen kinderen, bewust niet’, vertelt de Dolly Dots-zangeres, die nu katten als kleinkinderen heeft. ‘Ook leuk, maar haar man heeft zussen en broers met de mooiste en leukste kinderen. Die komen ook af en toe en dan denk ik: wat geweldig’, aldus de zangeres. Toch wil haar dochter echt geen kinderen. ‘Het heeft te maken met wat er gebeurt met deze wereld. In wat voor wereld laat je je kinderen opgroeien? Ik heb er vrede mee, ik had hetzelfde met mijn paarden die ik verkocht heb. Kinderen vliegen op den duur ook uit. Zweverig hè?’

Lees ook:

Zien: In dit huis gaat Anouk Hoogendijk wonen!

Ex-Dolly Dots Esther Oosterbeek en Anita Heilker maken doorstart

Antje Monteiro: ‘Ik kan niet wachten om oma te worden’