×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Anita Doth: ‘Volgens de MRI-scan ben ik schoon’

15.07.2017 -

Anita Doth gaat binnenkort weer het podium op. De zangeres, die vorig jaar een punt zette achter 2 Unlimited, start een solocarrière. Ook met haar gezondheid gaat het gelukkig weer goed.


Het wereldberoemde house-duo dat Anita vormde met Ray Slijgaard kwam, na de successen in de jaren negentig, in 2009 weer samen. Ze traden zo'n tachtig keer per jaar op, maar eind vorig jaar vond Anita het genoeg. Door een conflict met de producer en persoonlijke problemen besloot ze te stoppen. Vlak daarna werd er bij de zangeres, die in 2009 borstkanker kreeg, opnieuw een bultje ontdekt.

"Goed", antwoordt Anita in het AD op de vraag hoe het nu met haar gaat. "Volgens de MRI-scan ben ik schoon. Het voelt alsof ik opnieuw ben gewekt en iemand zegt: 'Luister meid, maak er iets van. Ga niet lopen kniezen'. Ik heb net al het 2 Unlimited-materiaal opnieuw laten inspelen, zodat ik in mijn eentje ermee kan optreden. De eerste boekingen zijn al binnen."