Angstige periode voor Linda de Mol

Julian Vahle, de zoon van Linda de Mol, doet in de nieuwste LINDA. een boekje open over een heftige periode uit het leven van hun gezin.

Hij en zijn zusje zijn een periode lang namelijk extra zwaar beveiligd. Niet alleen Linda wordt destijds in de gaten gehouden, ook de rest van het gezin moest eraan geloven. Zo worden Julian en zijn zusje elke dag naar school gebracht en gehaald. In het blad van zijn moeder zegt hij hierover: 'In het begin was ik echt bang, maar daarna werd ons huis zo zwaar beveiligd en liepen er altijd overal mensen met ons mee, dat dat gevoel minder werd'.

De 21-jarige Julian weet heus wel dat hij ‘enorm veel mazzel’ heeft met zijn bekende moeder. En hoewel een bn’er in de familie veel voordelen kan hebben, is een beroemde familie niet altijd alleen maar leuk.

Julian vertelt in het blad het een lastige periode te vinden. Hij wist ook niet goed hoe zijn omgeving zou reageren op de nieuwe situatie. Daarom zei hij de eerste paar weken maar dat zijn fiets kapot was. 'Ik werd ineens gebracht, opgehaald en er liep iemand met me mee naar de deur. Dus dat was best raar voor anderen', aldus de jongen.

Julian is al snel gewend aande situatie, maar voor zijn moeder is dit wel even anders: 'Mijn moeder is wél ruim een jaar heel angstig geweest, voor ons. Die kon niet slapen als wij naar de kroeg waren'.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen