Angstige Cheryl lastiggevallen door geest

Het spookt in de villa van Cheryl. De Britse zangeres was zo bang dat ze weigerde op zolder te komen. 'Het is een mooi optrekje in Los Angeles en we verbleven er toen Cheryl zwanger was, maar er leeft een geest in de bovenste slaapkamer', vertelt haar vriend Liam Payne aan The Sun.

De 24-jarige Liam heeft met eigen ogen vreemde dingen zien gebeuren, zoals kranen die open en dicht gaan. De 34-jarige Cheryl weigerde dan ook om in de bovenste kamer te slapen tijdens haar zwangerschap. 'Een week lang hebben we in de bioscoopkamer geslapen. Ik speelde op de PlayStation4 terwijl ze naast me lag te slapen'.

En het verhaal wordt nog vreemder. Toen Cheryls moeder over straat liep, werd ze aangesproken door een onbekende vrouw. 'Je hebt een geest in je huis, zei ze. Het is een man. Hij draagt een legershirt en een cargobroek'. Volgens Liam heet de geest Alan. 'Het is absurd. Ik heb hem nooit gezien, maar ik weet dat de lichten in dit huis spontaan aangaan rond 03.00 uur 's nachts'.

Liam en Cheryl hebben de villa inmiddels onderverhuurd. Het stel woont namelijk al een tijdje in het Britse Sussex. Daar beviel de zangeres in maart van hun zoontje Bear. De voormalig One Direction-ster en het X Factor-jurylid hadden enkele maanden een relatie toen Cheryl zwanger bleek te zijn.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen