×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Angela Schijf viert 38ste met gemengde gevoelens

7.08.2017 -

Angela Schijf viert maandag haar 38e verjaardag en beleeft deze met gemengde gevoelens. In de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10 vertelt de Flikken Maastricht-actrice dat ze beseft dat ze nu net zo oud is als Frederique Huydts toen deze in 2006 stierf aan de gevolgen van kanker.


"Ik heb er nu opeens last van, dat ik denk: jeetjemina wat heftig eigenlijk. Dus dat overviel me even, maar voor de rest heb ik zoiets van dat we iedere dag moeten pakken. Juist daarom, om dit soort dingen. Dat je denkt: we moeten het leven leven."

Schijf en Huydts waren vriendinnen. Beiden speelden aan het begin van hun carrière in de soap Goede tijden, slechte tijden.