×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Angela Schijf gaat theatertour maken

1.08.2017 -

Angela Schijf gaat dit najaar het theater in met een programma waarmee ze klassieke muziek, met name van Antonio Vivaldi, over het voetlicht wil brengen. Ze doet dat samen met orkest Vivaldi Consort. Kinderboekenauteur Imme Dros, die zestien Zilveren Griffels won, maakte er speciaal een verhaal voor.


Schijf verheugt zich enorm: ,,Voor mij is live gespeelde klassieke muziek het mooiste wat er is. Er gaan werelden voor je open, je wordt meegevoerd op een reis vol emoties en fantasie. Dat is ook waar ik me nu weer het meest op verheug. Dat ik samen met een groep fantastische musici op het toneel sta, dat de muziek van Vivaldi live gespeeld wordt, dat we jong en oud de vibraties van de instrumenten laten voelen. Dat is zo’n mooie ervaring, die kun je alleen in het theater beleven.”

Schijf maakt de voorstelling samen met Joris Nassenstein en Jan Pieter Koch. In '4 Jaargetijden met Angela Schijf' nemen de Flikken-actrice en het Vivaldi Consort jong en oud mee door de seizoenen.