Angela Groothuizen zingt met dochter

Angela Groothuizen zingt vanavond op een feest voor amateurschrijvers voor het eerst met haar dochter Nona en daar kijkt ze heel erg naar uit. "Ik heb echt alles uit de kast moeten trekken om haar over te halen", vertelt de zangeres.

De 15-jarige Nona twijfelde behoorlijk of ze wel het podium op wilde met haar moeder, Angela begrijpt dat wel. "Nona zit in haar puberperiode, houdt er niet van om in de schijnwerpers te staan en heeft vooralsnog geen duidelijke ambities om in de voetsporen van haar moeder te treden", aldus Groothuizen in het AD.
Als haar dochter niet had gewild, had Angela het ook goed gevonden. Maar dat ze toch ja heeft gezegd, vindt de zangeres 'fantastisch'. Angela vertrouwt erop dat ze samen wat moois gaan brengen. "Hoe dan ook kan mijn dochter zuiver zingen en heeft ze een goede timing. En ze schrijft nu al zelf liedjes met een vriendin en kan teksten snel uit haar hoofd leren en met het juiste gevoel interpreteren."
Angela en haar man Rob Mooij hebben nog een dochter: de 18-jarige Lola. "Evenals Nona gaat ook zij de artistieke kant op, maar treedt niet in mijn voetsporen." De tiener vindt het volgens Angela prima dat haar zusje gaat optreden met haar moeder. "Ze is niet jaloers en ze gunt het haar kleine zus van harte."
 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen